محیط کار باعث دیسک کمر و گردن می شود 2022

فیلم دیسک کمر :

محیط کار باعث دیسک کمر و گردن می شود 2022

متخصصان خطرناک ترین گروه را از نظر دیسک کمر کارمندان را تعریف می کنند. 80 درصد بزرگسالان از دردهای مختلف در ناحیه کمر شکایت دارند.

بیشتر اوقات ، شرایط زندگی ، شرایط سخت کار و حوادث مختلف جسمی یا وضعیت نامناسب بدن می تواند باعث کمردرد شود. بدون شک ، کار پشت میز نیز نقش عمده ای در ایجاد این مشکل سلامتی دارد. اگرچه این بیماری در محدوده سنی 60-30 سالگی بیشتر مشاهده می شود ، اما دیسک کمر می تواند در سایر گروه های سنی نیز رخ دهد.

محیط کار باعث دیسک کمر و گردن می شود

زندگی بدون ورزش باعث دیسک کمر می شود:

امروزه عواملی مانند کاهش فعالیت های ورزشی ، افزایش مشاغل پشت میزی و استعمال دخانیات و زندگی منفعل می تواند شکاف دیسک را مختل کرده و باعث ایجاد دیسک کمر در سنین پایین شود. دیسک کمر ، که یکی از دلایل مهم درد کمر و پا است ، با افزایش سن در بیماران افزایش می یابد.

برخلاف تصور عمومی ، این تنها ستون فقرات نیست که بار بدن ما را به دوش می کشد. گردن ، پشت ، عضلات کمر و شکم نیز عملکردهای مهمی دارند. سبک زندگی بی تحرک و دور از ورزش باعث می شود باری که عضلات باید تحمل کنند به ستون فقرات وارد شود. از آنجا که عضلات قوی نیستند ، به دلیل این بار دیسک ایجاد می شود. علاوه بر این ، اگر فرد دچار مشکل اضافه وزن باشد ، وضعیت بدتر می شود. با این وجود می توانید با تغییر شیوه زندگی ، این مشکل را از زندگی خود دور کنید.

دیسک کمر چیست؟

بین مهره های کمر مجموعاً 5 غضروف وجود دارد که دیسک نامیده می شود. هر دیسک از یک حلقه فیبری مانند به نام آنولوس و یک ماده ژله مانند در داخل تشکیل شده است. دیسک کمر در نتیجه خارج شدن ماده غلیظ ژل مانند از دیسک ها به دلیل پارگی یا ترک خوردن آنولوس ایجاد می شود. درد و شکایات دیگر هنگامی رخ می دهد که دیسک به نخاع یا ریشه های عصبی فشار وارد کند. دیسک می تواند به طور ناگهانی ایجاد شود یا در عرض چند هفته یا چند ماه رخ دهد.

محیط کار باعث دیسک کمر و گردن می شود 2

علائم دیسک کمر و گردن

کمر و پا دردی که با مسکن های ساده تسکین نمی یابد از بارزترین شکایات است. پاها و کمر بی حس می شوند. احساس سوزن سوزن شدن در پاها ، کاهش قدرت با پیشرفت بیماری دیده می شود. محدودیت حرکت ، لنگی هنگام راه رفتن مشاهده می شود. در موارد نادر ، دیسک ممکن است باعث فشار بیش از حد به نخاع و ریشه های عصبی  و  در نتیجه بی اختیاری ادرار و مدفوع و فلج شدن بیمار شود.

دلایل دیسک کمر و گردن

حرکاتی که بیومکانیک ستون فقرات را مختل می کند ، مانند سایش غضروف بین مهره های کمر در طول زمان ، ایستادن و نشستن نادرست ، حمل بیش از حد و اشتباه بار. علاوه بر این ، استعمال سیگار ، ورزش نکردن منظم و اضافه وزن از دلایل دیگر است. دیسک کمر به دلیل ساییدگی و پارگی ناشی از یک یا چند مورد از این عوامل ایجاد می شود.

درمان مداخله ای در دیسک کمر:

دیسک کمر غالباً بدون نیاز به جراحی قابل درمان است. مطابق با توصیه متخصص، دارو و استراحت اولین اقداماتی است که باید انجام شود.  هدف از بین بردن فشار بر روی اعصاب با استراحت در بستر است. قرار دادن کمپرس سرد در ناحیه طی  48-24  ساعت اول هنگام بروز شکایت می تواند برای کاهش ورم ، اسپاسم عضلات و درد مفید باشد. علاوه بر این ، با روش های درمان فیزیکی و توان بخشی می توان درد را کاهش داد. اسپاسم عضلات را می توان از بین برد و بدن می تواند انعطاف پذیری پیدا کند.

محیط کار باعث دیسک کمر و گردن می شود 5

به دیسک گردن و کمر نیز دقت کنید:

بیرون زدگی یا پارگی دیسک گردن به طور کلی در بیماران جوان بیشتر دیده می شود. معمولاً با گردن درد شروع می شود و می تواند به عنوان درد در بازو ، ناحیه کتف و دیواره قدامی قفسه سینه پیشرفت کند. هنگامی که سر را بیش از حد به جلو خم می کنیم یا وقتی سر خود را به سمت دیسک خم می کنیم ، ممکن است درد افزایش یابد. همچنین ممکن است دچار سندروم سر به جلو شوید.

علائم دیسک کمر و گردن

درد ناگهانی در بازو ، گردن درد ، بی حسی و درد تا انگشتان ، شاید در مراحل بعدی ضعف ، اغلب دیسک گردن را نشان می دهد. مدت زمان ، ماهیت و عوامل همراه با درد مهم هستند. به عنوان مثال ، ممکن است با حرکات بیمار افزایش یابد. وقتی چنین بیماری با درد گردن مراجعه می کند ، اگر به دیسک گردن فکر می کنیم ، اول از همه ، باید معاینه عمومی بدن و شرح حال دقیق بیمار انجام شود.

گردن باید از نظر حساسیت بررسی شود. باید یک معاینه عصبی دقیق انجام شود. حرکات گردن باید ارزیابی شود. معاینه حسی باید به خوبی انجام شود. زیرا با یک معاینه عصبی دقیق ، در یک بیمار مبتلا به دیسک گردن می توان بیماری های دیگری را که ممکن است ستون فقرات را درگیر کند ، کشف کرد.

محیط کار باعث دیسک کمر و گردن می شود 7

Source: hthayat.haberturk.com

نویسنده : دکتر یزدانی، متخصص طب فیزیکی

* - لطفا نظر خود را در خصوص این مقاله بیان بفرمایید: