جهت نمایش کامل و بهینه، از نسخه دسکتاپ بهره بگیرید
× فرم رزرو نوبت لطفا فرم زیر را با دقت تکمیل نمایید. همکاران ما در اسرع وقت با شما تماس خواهند گرفت.

علت درد زیر بغل سمت راست زنان

در این مقاله می‌خوانید

علت درد زیر بغل سمت راست زنان

یکی از حساس ترین نواحی و قسمت های مهم بدن هر انسانی, زیر بغل است که در اغلب اوقات به دلیل عدم رعایت یکسری نکات پیش پا افتاده, سبب احساس درد در نواحی سمت راست می شود. شایع شدن این عارضه سبب شده تا بسیاری از افراد از کلینیک دکتر یزدانی این سوال را بپرسند که علت درد زیر بغل سمت راست در زنان چیست و چه راه حلی را برای آن می توان در پیش گرفت؟ در پاسخ به این سوال باید گفت که علت درد زیر بغل سمت راست در مردان و زنان, غالبا ناشی ازآسیب ها و همچنین سهل انگاری هایی می باشد که در قشر جوان و میانسال بسیار مشهود است. با توجه به وجود این مشکل در جامعه ما, تصمیم بر نوشتن مقاله ای مبنی بر علت درد زیر بغل سمت چپ در زنان و مردان و همچنین علائم وجود این بیماری کردیم. بنابراین اگر شما نیز درگیر این عارضه مشهود هستید, تا انتها همراه کلینیک طب سنتی دکتر یزدانی باشید تا اطلاعات شما در این زمینه افزایش یابد.

 

چرا زنان درد زیر بغل سمت راست را تجربه می کنند؟

با توجه به وجود تاندون ها, اعصاب و همچنین تعداد زیادی رگ خونی در این ناحیه، ناراحتی احتمالی زنان از این بابت جای تعجب نیست. در واقع, زیر بغل به ماهیچه های خاصی متصل بوده که باعث التهاب در گره های عصبی می شود و تداوم این روند سبب تشکیل بافت های توده ای همراه با درگیر کردن عصب در ناحیه مورد نظر خواهد شد. با توجه به این موضوع، یافتن منبع مشکل و ارزیابی اینکه آیا درد مربوط به حرکت دست بوده یا خیر، بسیار مهم و حیاتی است. اگر این مورد در شما صحیح است، باید به یک متخصص مراجعه کنید. در موارد پیشرفته، زمانی که غدد لنفاوی آسیب زیادی دیده باشند، مداخله جراحی و انجام مراحل سخت پزشکی ضروری باشد.

 

برای دریافت مشاوره رایگان توسط خود دکتر یزدانی، تنها کافیست اطلاعات خود را در فم زیر وارد نمایید تا در اسرع وقت با شما تماس برقرار نماییم. توضیحات خود را با جزئیات بنویسید.

نوبت دهی دکتر یزدانی

برای دریافت نوبت ویزیت توسط دکتر یزدانی، فرم زیر را تکمیل نمایید یا از طریق سایر راه‌های ارتباطی با ما پیام دهید.

 

 

علت درد زیر بغل (سمت راست) چیست؟

دلایل زیادی را می توان برای درد زیر بغل اشاره کرد که مهمترین و تاثیرگذارترین آن ها عبارتند از:

لنفادنیت زیر بغل

این مورد زمانی اتفاق می افتد که غدد لنفاوی ملتهب شده که معمولا در گردن، کشاله ران و زیر بغل فرد بیمار ظاهر می شود. برخی از علائم اصلی این غده عبارتند از:

  1. تب
  2. ورم
  3. قرمز شدن پوست
  4. بی حس شدن ناحیه بدن
  5. احساس گرما در لمس ناحیه مورد نظر
  6. احساس درد همراه با لمس آن

در واقع لنفادنیت زیر بغل به دلیل عفونت رخ می دهد و بهترین متخصص فیزیوتراپیست می تواند آزمایش خون برای تعیین علت مشکل و دلیل آن برای رد احتمال سرطان انجام دهد.

 

بیشتر بخوانید : دکتر کمر درد در تهران

 

حمله قلبی یا آنژین

آنژین در واقع درد شدید ناشی از خون رسانی ناکافی به قلب است که این درد می تواند به سایر قسمت های بدن، بازوها، شانه ها، گردن، پشت و زیر بغل سرایت کند. در این بین علائم زیر را تجربه می کنید:

  • خستگی
  • سرگیجه
  • حالت تهوع
  • عرق کردن زیاد

در صورت مشاهده هر گونه درد در ناحیه قفسه سینه و زیر بغل، حتما توصیه می شود در اسرع وقت به متخصص طب سوزنی مراجعه کنید.

فشار عضلانی

چنین صدماتی اغلب با درد ناگهانی در ناحیه زیر بغل نمایان می شود. افرادی که به طور مکرر وزنه می زنند یا در فعالیت های شدید شرکت می کنند، این احساس را شدیدا تجربه می کنند. همانطور که می دانید; تنش عضلانی می تواند باعث ضعف، سفتی، خستگی و حتی احساس سوزش در ناحیه آسیب دیده شود و برای کاهش این روند، باید ابتدا التهاب را درمان کنید و از آسیب بیشتر به عضلات کشیده یا پاره شده جلوگیری شود.

هیدرادنیت سرکوب کننده

هیدرانیت سرکوب کننده یا Hidradenitis suppurativa یک بیماری مزمن است که با ندول، اسکار یا آبسه در نواحی حاوی غدد عرق مشخص می شود. این بدان معنی است که معمولاً در ناحیه زیر بغل ایجاد می شود. غالبا ندول ها باعث احتقان در زیر پوست می شوند که مستقیماً فولیکول های مو را تحت تأثیر قرار می دهد. برخی از عوامل خطر ساز برای این مورد عبارتند از:

  • سیگار کشیدن
  • چاقی
  • سیستم ایمنی ضعیف
  • تغییرات هورمونی
  • سرطان پستان

فقط به این دلیل که درد زیر بغل یکی از علائم سرطان سینه است به همین خاطر معنای سرطان سینه را نمی دهد. پس نترسید! هدف، انجام اقدامات احتیاطی با استفاده از طب فیزیکی است. غالبا این نوع سرطان زمانی رخ می دهد که بدن به سلول های مجرای شیر در بافت پستان حمله می کند.

 

بیشتر بخوانید : طب فیزیکی در تهران

 

اگر غدد لنفاوی بسیار ملتهب شوند، می تواند ناحیه زیر بغل را تحت تاثیر قرار دهد. برخی از نشانه های هشداردهنده عبارتند از:

  1. وجود توده ای در بافت سینه
  2. قرمزی و خارش
  3. لایه برداری پوست اطراف نوک پستان و پوست پوست شدن این ناحیه
  4. تغییر در اندازه یا شکل سینه

اگر هر یک از علائم ذکر شده در اینجا را دارید، باید یک ماموگرافی یا بیوپسی مراجعه کنید تا علت درد مشخص شود و بررسی شود که آیا سرطان سینه دارید یا خیر.

رفلکس اسید

ریفلاکس اسید که در پزشکی به آن سوء هاضمه نیز می گویند غالبا در معده شما پس از خوردن غذا، مواد خوراکی را به قطعات کوچکتر تجزیه می کند تا روند هضم آن به راحتی انجام شود.اما این تمام قضیه نیست چرا که در برخی موارد، ماهیچه های بدن ضعیف می شوند و شیره معده به مری می رسد. این باعث احساس سوزش در قفسه سینه می شود که ممکن است به ناحیه زیر بغل کشیده شود.

اضطراب و استرس

استرس و اضطراب نیز می تواند یکی از دلایل اصلی درد زیر بغل باشد. این بدان معناست که هیچ علت فیزیولوژیکی برای بیماری مورد نظر وجود ندارد اما بدن هر فردی درد ناشی از استرس یا اضطراب طولانی مدت را درک خواهد کرد. افراد مبتلا به مشکلات اضطرابی بسیار متشنج هستند و همیشه احساس خطر می کنند و تدام این روند باعث ناراحتی فیزیکی در جسم فرد می شود.

علائم درد زیر بغل سمت چپ چیست؟

نشانه و علائم زیادی را می توان برای این بیماری بیان کرد که رایج ترین و در عین حال مشکل ساز ترین آن ها عبارتند از:

  1. بی‌حسی در ناحیه مورد نظر
  2. احساس تحریک بیشتر
  3. ورم و التهاب
  4. تشکیل توده
  5. درد (می تواند خفیف، متوسط ​​یا شدید باشد)

نتیجه گیری

بسیاری از ما به دلیل عدم تغذیه مناسب و قرار گرفتن در شرایط ناجالب به بیماری های مشکل سازی مبتلا می شویم که گهاه روند درمان را با مشکل مواجه می سازد. یکی از این بیماری ها, درد زیر بغل است که غالبا در میان زنان و مردان میانسال و افرادی که استرس زیادی را تجربه می کنند, نمایان می شود. اگر شما نیز درگیر این عارضه هستید, می توانید از بهترین کلینیک طب سوزنی یعنی دکتر یزدانی برای درمان درد زیر بغل استفاده کنید.

نویسنده : دکتر یزدانی، متخصص طب فیزیکی

نوری

2024-11-16 11:33:55

عالی بود

انسیه امیری

2024-02-13 22:35:40

خوب بود

* - لطفا نظر خود را در خصوص این مقاله بیان بفرمایید: