گردن درد عصبی را چگونه درمان کنیم
گردن درد عصبی را چگونه درمان کنیم؟ درمان گردن درد عصبی چیست؟ اضطراب، کمبود حمایت عاطفی و سایر عوامل روانی و اجتماعی با علل احتمالی گردن درد عصبی مرتبط هستند. هنگامی که تنش و فشار در گردن وجود دارد، ماهیچه ها می توانند سفت یا دردناک شوند. گردن درد همچنین می تواند به شانه سرایت کند یا با سردرد همراه باشد. بیایید راه هایی را برای کاهش این نوع گردن درد بررسی کنیم.
7 نکته برای درمان گردن درد عصبی
با تمرکز بر روش های درمان فوری گردن درد با ذهن و بدن، می توانید به کاهش استرس و آسیب آن کمک کنید. برای این که بدانید گردن درد عصبی را چگونه درمان کنیم، راه های زیر را امتحان کنید:
ورزش کشش گردن
کشش گردن یک ورزش گردن درد است که اگر به طور منظم انجام شود، تمرینات کششی گردن می تواند سفتی عضلات را کاهش داده و دامنه حرکتی گردن را حفظ یا افزایش دهد. برای یادگیری نحوه انجام این تمرینات و این که گردن درد عصبی را چگونه درمان کنیم، فیلم ورزش گردن درد را تماشا کنید.
گروه درمانی گردن درد عصبی
درمان شناختی-رفتاری مزایای خود را در ایجاد اشکال سالم تفکر ثابت کرده است، اما حتی یک گروه پشتیبانی یا انجمن آنلاین که در آن میتوانید نگرانیهای خود را به اشتراک بگذارید و حمایت دریافت کنید، میتواند به شما در مدیریت استرسهای روزانه کمک کند.
مدیتیشن
مدیتیشن راهی عالی برای آرام کردن افکار و اضطراب شماست.
از خانواده و دوستان کمک بگیرید
مجبور نیستید به تنهایی با استرس کنار بیایید. اجازه دهید خانواده و دوستانتان به شما کمک کنند. در مورد نحوه ای که می توانند به شما کمک کنند با آن ها صادق باشید.
ماساژ درمانی
ماساژ درمانی نه تنها به طور کلی آرامش بخش و کاهش دهنده استرس است، بلکه می تواند سفتی عضلات گردن و شانه را نیز کاهش دهد.
برای تسکین درد از ماساژ درمانی یا صندلی های ماساژور استفاده کنید از مزایای آن بهره جویید.
اولویت بندی
گردن درد عصبی را چگونه درمان کنیم؟ ابتدا باید بدانید که شما یک ابرقهرمان نیستید – چیزهای کوچکی که به سلامتی شما آسیب می زند را رها کنید. روی چیزهایی تمرکز کنید که برایتان مهم هستند و اگر اولویت هایتان به تأخیر افتاد نگران نباشید.
اگر گردن درد عصبی به مدت یک یا دو هفته ادامه داشت و با روش های درمان خانگی گردن درد عصبی بهبود پیدا نکرد، حتما به دکتر متخصص گردن درد مراجعه کنید. او ممکن است گزینه های درمانی دیگری را پیشنهاد کند و شرایط زمینه ای بالقوه را شناسایی کند.
نویسنده : دکتر یزدانی، متخصص طب فیزیکی
* - لطفا نظر خود را در خصوص این مقاله بیان بفرمایید: