۱۲ خوراکی برای درمان سیاتیک: برای درد سیاتیک چه بخوریم

۱۲ خوراکی برای درمان سیاتیک: برای درد سیاتیک چه بخوریم

  1.  

درمان خانگی سیاتیک

 

درمان خانگی سیاتیک شاید اولین چیزی باشد که وقتی درد دارید به فکر آن می افتید. ما در این مقاله 12 خوراکی برای درمان سیاتیک در خانه به شما معرفی می کنیم که علائم را ممکن است تا حدی کاهش دهد و پاسخ این سوال را خواهید یافت که برای درد سیاتیک چه بخوریم. اما اگر تیر کشیدن درد لگن تا انتهای پا را تجربه می کنید و التهاب سیاتیک شما شدید باشد باید به سراغ درمان های جدی تری بروید.

علت سیاتیک و کمر درد می تواند از فردی به فرد دیگر متفاوت باشد. در برخی موارد، علت درد حتی بدون هیچ گونه فشرده سازی دیسک، التهاب است. گاهی برای درمان داروهای ضد التهاب توصیه می شود.  درمان خانگی سیاتیک و خود مراقبتی و همچنین آن چه می خورید نیز می تواند در کاهش التهاب در بدن شما نقش داشته باشد. با ما همراه باشید تا بدانید “بهترین دکتر متخصص درد سیاتیک” چه نوع رژیم غذایی را برای انواع کمر درد توصیه می کند.

برای درمان درد سیاتیک چه بخوریم؟

با خوردن مواد غذایی مفید و رژیم غذایی مناسب برای درد سیاتیک می توان تا حد زیادی نتیجه مثبتی از درمان خانگی سیاتیک گرفت. پس برای این که بدانید برای درمان کمر درد چه بخوریم در ادامه مقاله با ما همراه باشید:

آناناس:

درمان خانگی سیاتیک

آناناس حاوی بروملین است، آنزیمی که به دلیل خواص ضد التهابی شناخته می شود. و اثرات ضد التهابی مهمی مانند کاهش التهاب در سینوزیت، گلو درد و آرتروز دارد که می تواند در درمان سیاتیک در خانه موثر باشد.
همچنین از آنزیم های آناناس برای درمان آرتریت روماتوئید و تسریع در ترمیم بافت استفاده می شود.

جعفری:

درمان خانگی سیاتیک 2

جعفری حاوی ترکیباتی است که به عنوان فلاونوئید شناخته می شود و در میوه ها، سبزیجات، مغزها، دانه ها و گیاهان به وفور یافت می شود. فلاونوئید ها دارای مزایای مفید بسیاری از جمله توانایی مبارزه با التهاب هستند.
آپیژنین یکی از فلاونوئید های موجود در جعفری است و نشان داده شده است که التهاب را در لوپوس و آرتروز از کاهش می دهد.

کرفس:

درمان خانگی سیاتیک 3

کرفس همجنین حاوی فلاونوئید ضد التهاب آپیژنین است.
همچنین کرفس سرشار از فيبر و منبع بسیار خوبی از فولات، پتاسیم، ویتامین A، ویتامین C و ویتامین های گروه B است و به عنوان یکی از پرمصرف ترین درمان خانگی سیاتیک مورد استفاده قرار می گیرد.

پیاز:

درمان خانگی سیاتیک 4

پیاز حاوی ترکیبی به نام کوئرستین است که به عنوان یک ماده ضد التهاب قوی شناخته می شود. گنجاندن پیاز بیشتر در رژیم غذایی روزانه بسیار ساده است، زیرا می توان آن را به روش های مختلف مصرف نمود.

کلم بروکلی:

درمان خانگی سیاتیک 5

کلم بروکلی از خانواده سبزیجات چلیپایی است (گل کلم، کلم و…). طبق تحقیقات انجام شده، سولفورافان، یک جزء اصلی کلم بروکلی، دارای خواص ضد التهابی و ضد سرطانی است. کلم بروکلی همچنین کم کالری و سرشار از ویتامین های ضروری، مواد معدنی و فیبر است.

انگور:

درمان خانگی سیاتیک 6

آنتوسیانین ها رنگدانه های رایج گیاهی هستند که به برخی میوه ها و سبزیجات از جمله انگور، رنگ قرمز و آبی می دهند.
آنتوسیانین ها به دو روش عمل می کنند، هم تعداد سلول های التهاب زا را کاهش می دهند، و هم ملکول های ضد التهاب را افزایش می دهند.

چای:

درمان خانگی سیاتیک 7

چای های سبز، سیاه، سفید و اولانگ همگی حاوی ترکیبات گیاهی هستند که خواص ضد التهابی دارند.
چای های سبز و سفید بالاترین سطح پلیفنول را دارند.

دانه سویا:

درمان خانگی سیاتیک 8

ژنیستئین ماده اصلی موجود در دانه های سویا است که به عنوان ماده ضد التهاب شناخته می شود. تحقیقات نشان داده اند که ژنیستئین از تولید مولکول های پیش التهابی در بدن جلوگیری می کند و تاثیر مثبتی بر آرتریت روماتوئید، دیابت، اختلال متابولیک، بیماری های تخریب کننده عصبی و کولیت مزمن دارد.

سبزیجات:

درمان خانگی سیاتیک 9

سبزیجات برگ دار سرشار از منیزیم هستند. ثابت شده است که رژیم های غذایی غنی از منیزیم، باعث بازسازی عصب سیاتیک و کاهش التهاب می شوند.
برای دستیابی به بیشترین منیزیم، سبزیجات برگ تیره مانند اسفناج، کلم پیچ و… را می توانید انتخاب کنید.

بلوبری:

درمان خانگی سیاتیک 10

بلوبری سرشار از آنتوسیانین است که به عنوان یکی از قوی ترین مواد شیمیایی ضد التهاب شناخته می شود. مصرف بلوبری تازه می تواند خواص درمانی و ضد التهابی فراوانی برای شما داشته باشد.

درمان سیاتیک در خانه

درمان سیاتیک در خانه فقط محدود به این نمی شود که بدانید برای درمان درد سیاتیک چه بخوریم. اگر دچار درد شدید هستید، باید از دیگر روش ها مانند درمان خانگی سیاتیک و خود مراقبتی بهره بجویید. اگر می خواهید با روش های بیشتری برای درمان سیاتیک در خانه آشنا شوید، مقاله مربوطه را مطالعه فرمایید.

همچنین درمان سیاتیک با زردچوبه و درمان سیاتیک با سرکه سیب از دیگر روش های درمان خانگی سیاتیک هستند که برای آشنایی با آن ها می توانید مقالات مربوطه را مطالعه کنید.

نویسنده : دکتر یزدانی، متخصص طب فیزیکی

* - لطفا نظر خود را در خصوص این مقاله بیان بفرمایید: